Palmgren kommunikation kan formidle de sværeste faglige emner, så budskabet bliver forståeligt og interessant for enhver. En solid naturvidenskabelig baggrund er din garanti for, at teksterne altid er fagligt korrekte.

 
Palmgren kommunikation leverer ofte forsidehistorier til Illustreret Videnskab. Klik for at se de seneste bidrag til Nordens største populærvidenskabelige tidsskrift.
Palmgren kommunikation har stor erfaring i at finde den 'gode historie', så dit forskningsprojekt bliver nærværende for folk. Denne evne er dokumenteret gennem en omfattende produktion af populærvidenskabelige artikler til aviser og tidskrifter.

Palmgren kommunikation følger med i den videnskabelige litteratur og tilbyder aktuelle nyhedsartikler baseret på den sidste nye forskning. Det er et nemt og bekvemt tilbud til patientforeninger eller andre organisationer, som gerne vil holde deres medlemmer orienteret om et bestemt emne.

Er du redaktør af et medie med interesse for naturvidenskab, kan du altid finde interessante artikelforslag hos Palmgren kommunikation. Se nogle af de aktuelle overskrifter nedenfor eller klik for at få en kort synops af de seneste videnskabelige gennembrud med illustrationsforslag og kildeangivelse.