Palmgren kommunikation lavede hjemmesiden for forskerskolen DBRA - Danish Biotech Research Academy - og leverede også de originale billeder til forsiden.
Det kræver langt mere end blot kendskab til HTML-koder at lave en vellykket hjemmeside. Palmgren kommunikation kan designe din hjemmeside, så oplysningerne præsenteres på en flot og overskuelig måde.

Hvis du har mange informationer, der ofte skal opdateres, kan Palmgren kommunikation lave dynamiske hjemmesider, som automatisk tilpasser sig den aktuelle information. Du slipper helt for uoverskuelige HTML-koder og skriver blot de nye oplysninger i et simpelt tekst-dokument: så er siden opdateret med det samme og har rigtig formattering og layout.

 
Nyhedsbrevet SPPS Newsletter sendes ud som HTML-formatteret e-mail for Scandinavian Plant Physiology Society.
Palmgren kommunikation udnytter denne web-teknologi, så du nemt kan redigere dit eget nyhedsbrev og holde dine kontakter informeret om de sidste nye resultater eller tiltag. Nyhedsbrevet redigeres direkte på en særlig hjemmeside, hvor du øjeblikkelig ser det færdige resultat. Og ved et tryk på blot en enkelt knap bliver det sendt ud til alle på adresselisten som en smukt opsat e-mail med illustrationer, overskrifter og farver - lige som du ønsker det.